TuinAanleg

Tuinaanleg omvat alle aspecten van het ontwerpen, plannen tot het uiteindelijk aanleggen van een tuin. Om een tuin aan te leggen is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de ligging van de tuin, klimaat, bodemgesteldheid en de persoonlijke voorkeuren van de klant. Een goed ontworpen en aangelegde tuin kan een waardevolle toevoeging zijn aan een woning, en kan zorgen voor een oase van rust en schoonheid!

Verharding

Het aanleggen van verharding in de tuin heeft vooral een functionele maar ook een esthetische waarde. Bij het maken van een ontwerp kunnen er verschillende voorstellen gedaan worden welke materialen er kunnen gebruikt worden in functie van toegankelijkheid, esthetiek, belasting,… Ook voor waterdoorlaatbare verharding kunt u bij ons terecht!

Gazon

Voor het aanleggen van een gazon kan er gekozen worden om te zaaien of om te werken met een kant- en klare grasmat (direct resultaat). Met de juiste zorg en onderhoud kan een goed aangelegd gazon jarenlang een mooie en functionele toevoeging aan je tuin zijn.

aanplanting

Na een ontwerp kan er worden aangeplant! Hierbij wordt er met veel factoren rekening gehouden zoals de wensen van de klant, esthetische waarde, onderhoudsarme en/of droogtebestendige beplanting, standplaats enzoverder. Interesse? Wij wandelen graag mee in uw tuindromen!

Bloemenweides

Het aanleggen van een bloemenweide kan een geweldige manier zijn om een kleurrijke en levendige tuin te creëren die bijdraagt aan de biodiversiteit. Wilt u ook een bloemenweide maar heeft u niet de knowhow? Wij beschikken over de kennis en de ervaring voor het aanleggen en onderhouden van deze bloemenpracht in uw tuin!

Tuinen Cornelis, uw partner.

Wij wandelen graag mee in uw tuindromen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Scroll to Top